Family Day 2017

Random Weekend: Happy Birthday Yusuf

080717

So last week I attend open house cum birthday party anak kawan I. dah setahun dah si Yusuf hensem ni. sebaya Ash tapi pelik lah kenapa semua budak baya Ash ni tinggi? Anak I tak cukup inci apesal ni hahahha.

Okay jawapannya sebab parents dia pun kurang inchi kan. hahahaha.


setahun yang lalu
 
bacaan doa oleh Ustaz.
 
I gerak awal sebab bebudak dah bersilat, main tumbuk tumbuk -__- and one more thing Lihin excited nak balik. tau kenapa? kan dapat goodies bag, I banyak kali pesan dia
 
"dapat barang/bag/ duit raya jangan bukak depan orang. Dalam kereta baru bukak"
 
so tu lah buat dia excited nak balik. -___- I salah bagi pesanan ke wehhh. hahahahah. Kek lambat sampai, so I curi from FB PNN je. cantiknya kek Yusuf. Aunty tak pernah ada kek macam ni tau
 
source: FB PNN

source: FB PNN

source: FB PNN
 
 
Thank you PNN for having us. sedap semua makanan. I sampai yang paling awal, paling punctual gitchew. ghahahahaha
 
I datang dengan my parents. you alls kalau nak invite I dan kids, pls consider my parents as well pls. hahaha kalau tak, I datang sorang je naik train. HAHAHA.
 

Toodles, xoxo


Comments

  1. Budak baya2 ni mmg tgh seronok berkawan Dan bermain

    ReplyDelete
  2. kids so cute!!! and the cake is wow!

    ReplyDelete
  3. baguih datang beramai2 gitu, baru meriah

    ReplyDelete
  4. Kek tu awesome sangat. Rasa nak peluk2 pulak. HAHAH! Cici...Subhanallah..cantik sangat OOTD mu ittewwww. Pesanan jangan bukak depan orang tuh betul dah youu. I pun buat benda yang sama gak :)

    ReplyDelete
  5. kek comel sangat anak i tengok mesti geram haha

    ReplyDelete
  6. Saya suka you bawak parents sekali ke mana mana. I love your way.

    ReplyDelete
  7. "Parents dia pun kurang inchi" > Hihi. Gelak Siqah baca tau.

    Comel gila kek!! Panda weii panda!! Geram tengok :D

    ReplyDelete
  8. Cantiknya Cici! And the cake... Hoi macam tak sampai hati je nak makan... Macamana nak potong tu? Pesanan tu bagus tu, i pun ingat nak pesan kat anak i nanti.

    ReplyDelete
  9. kek panda itteww !!! comel nye lahai !!!!

    ReplyDelete
  10. Kek tu...comel betul....ajaran tu betul tapi tu la lain pula jadinya...ahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment