Shopee Shocking Sale Serendah RM 9

 
Shopee Shocking Sale | Serendah RM 9 sahaja.
 
Betul you alls, bermula 9 July 2017 Shopee Shocking Sale menawarkan barangan dengan harga yang super duper murah termasuklah tawaran RM 9 yang dikemaskini setiap hari. Murahnya weii!
Selepas 15 July, tawaran RM 9 ini akan diteruskan pada setiap 9hb. Good news untuk semua pencinta online shopping, semua produk yang ditawarkan dalam Shopee Shocking Sale ini  adalah termasuk dalam Jaminan Harga Terendah Shopee. Maknanya, kalaulah anda terjumpa produk yang sama dengan harga yang lebih rendah di platform lain, Shopee akan mengembalik perbezaan harga tersebut pada kadar 120% dalam bentuk baucar tunai. Pembeli juga boleh menikmati penghantaran percuma bagi pembelian RM30 ke atas.
 
Shopee Malaysia telah melancarkan kajian terhadap tabiat membeli belah secara dalam talian  dalam kalangan rakyat Malaysi. Kajian pada Jun 2017 itu berdasarkan data Shopee dan hasil kaji selidik daripada 7,500 pembeli dalam tarian seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.
 
 
 
Faktor paling penting yang mempengaruhi keputusan untuk membeli belah secara dalam talian ialah potongan harga dan jualan kilat.
 
Rakyat Malaysia ni memang mudah tertarik dengan potongan harga dan jualan kilat. Haruslah uolls, I pun kalau nampak ada sale laju laju I masuk. Scroll punya scroll terus terbeli macam macam barang. Lagipun kita ni sebagai pengguna bijak, kenalah grab segala promosi yang ada gitchew.
 
Ha menurut kajian lagi, lebih 46% responden memeriksa aplikasi Shopee sehingga 6x sehari untuk buat perbandingan harga. Ha ni memang jenis I lah ni. Ada je masa mesti nak scroll . Ye lah mana tau pagi harga lain petang harga lain kan. Kang orang lain dah grab, kita jugak rugi.
 
Okay so apa lagi. Cepat cepat download applikasi Shopee di Google Play/  App Store dan boleh start shopping sekarang. Lambat menyesal nanti.

Comments

  1. Awww, nak download app ni 😁

    ReplyDelete
  2. Lama2 terjebak juga mama dgn shopee ni tawaran ya irresistible la

    ReplyDelete
  3. Aah memang murah tu. Ni kalau dah start shopping ni, confirm rambang mata ni. hihi

    ReplyDelete
  4. e'in tak penah gune apps nie.. boleh download nie jap lagi.. hihi

    selamat hari raya.. mintak maaf kalau ade salah silap ye.. :)

    ReplyDelete
  5. ok, lepas ni every 9hb kena scroll kat Shoppe haha

    ReplyDelete
  6. waduh2 bestnya... pantang nampak yg murah yek... rambang mata trs

    ReplyDelete
  7. Murah sangat ni!! Siqah pernah beli casing phone je kat SHopee. Lain tak pernah cuba lagi. Hihi

    ReplyDelete

Post a Comment