Random Thurday: 170817

Dim Sum Murah Di Kuala Lumpur | KL Seafood Market

Food lovers memang wajib datang sini. Dim Sum Murah Di Kuala Lumpur | KL Seafood Market. Macam macam jenis  Dim Sum ada. Memang rambang mata lah nak order sebab semuanya sedap sedap.
 
 
 
Kat tengah Kuala Lumpur ni susah betul nak cari tempat makan yang harga affordable dalam masa yang sama sedap. Ha worry no more sebab Dim Sum di KL Seafood Market ni semuanya super affordable and paling penting fresh uolls
 
 
Up To 50% Off
 
Ye betul tak tipu, sekarang ni KL Seafood Market ada promosi Dim Sum sehingga 50% untuk weekdays dan 20% untuk weekend [tertakluk pada terms&condition] . Ya Allah dah murah ada discount pulak tu. Promosi ni sehingga 31st August 2017 sahaja. Ha cepat ada masa lagi ni. Nanti melepas rugi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The Ambience
 
Suasana kat sini memang sangat calming. Sesuai lah kalau korang nak buat gathering. Korang juga boleh pilih sama ada nak duduk di dalam atau luar.
 
Dah jadi mak mak ni kan, benda pertama I cari ialah baby chair. yes ada! memang sesuai nak bawa family. Lepas tu susun atur kerusi meja pun agak teratur. Tak sempit sangat
 
 
 
Private Room
 
Perlukan privacy? Ahaa dont worry sebab KL Seafood Market menyediakan 4 Private Room dengan kapasiti berbeza. Nama-nama bilik pun unik tau; Labuan, Putrajaya, Kuala Lumpur 1& 2
 
Setiap bilik dilengkapi dengan facilities berbeza. Yang bestnya bilik Kuala Lumpur dilengkapi dengan karaoke system. wehh bestnyaaa. Memang sesuai sangat kalau nak buat gathering. sambil mengunyah sambil layan lagu. Fuhh!!!!
 
Agak-agak boleh suggest boss buat lunch meeting kat sini tak? =p
 
Kuala Lumpur
 
sound system dia memang terbaik. siapa kaki karok boleh RSVP bilik ni (ada minimum order ye)
 
Labuan
 
 
Putrajaya
 
 
Fresh Seafood
 
Banyak betul pilihan seafood kat sini. semua fresh, of course. Rasa macam menyelam dasar laut pulak
 

Ni kalau bawak kids mesti diorang suka. Free-dasar laut- tour for them . HAHAHAH.
 


alamak why so garang?
 
 


Okay I know some of you dah meleleh air liur tu. I pun tahan lapar je tengok gambar makanan yang super yummeh tu. Sekarang ni dorang ada promotion . So jom lah serbu KL Seafood Market. Dekat je uolls kat area lake garden tu je. Opposite IPD Bukit Aman. Paling penting parking senang. Takde lah hassle nak bawak kids kan.

Address

KL Seafood Market
Restoran 1 Aras 5
Ruang Letak Kereta Bertingkat
Jalan Tanglin, Tasik Perdana
50480 Kuala Lumpur
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


Contact

03-2276 0066
klseafoodmarket@gmail.com



 
 


Comments

  1. Akak x pernah terjah sini lagi...menarik ni...boleh pi...

    ReplyDelete
  2. HAHAH! Ketam tuh punya la usha you Cici. Ngeri tak? Sedap sangat nampak tuh. I suka sangat dimsum. Now beli yang frozen. Sumbat dalam peti ais. Senang sangat bila tak tau nak masak ape. Terus teringat dim sum and kukus ajer. Lepas tuh siap boleh makan. My kids pun suka tapi selective on flavor. Mostly suka chicken. Lain2 mama die bedal. HAHAH!

    ReplyDelete
  3. tempat baru tu kn? ssh jgk nk cari restoren yg jual dimsum sedap n murah kt kl nih
    kebanyakannya mmg agak mahal kalau sedap, yg murah2 tu kadang rasa tepung je lebih... isi tu mmg skit je

    ReplyDelete

Post a Comment