Family Day 2017

Klairs Mid Day Blue Sun Lotion | Beauty

Mesti ramai yang tercari cari sun lotion/ sunscreen yang bagus dalam masa yang sama boleh menjaga kulit kita kan? Jom cuba Klairs Mid- Day Blue Sun Lotion
 
 
 
Dilengkapi dengan SPF40 PA++ , kita memang tak payah risau tentang perlindungan cahaya matahari. Generally sun lotion ni sebenarnya harus dipakai setiap hari sebagai pelindung kepada kulit dalam masa yang sama menjaga kulit kita.
 
Packaging
 
I suka packaging dia sebab warna sangat soft and lembut. I suka konsep dalam tube with small opening  macam ni. so if nak kita just squeeze and will get the right amount. Takde lah issue tertumpah or meleleh. Penting okay. No Pembaziran.
 
 
 
 
Klairs Mid Day Blue Sun Lotion ni akan mengekalkan kelembapan kulit. Kiranya kulit akan kekal moist and dehydrate. Paling penting, ianya takkan meninggalkan rasa melekit. Selain tu, teksturnya ringan (lightweight) dan akan membuatkan kulit rasa lembut je.
 
This lotion can be used as makeup based with natural tone correction. Wah bagusnya.
 
siap siap letak dalam toletries bag untuk vacation nanti
 
Klairs Skincare Product
 
Klairs ni ada banyak range penjagaan muka untuk semua jenis kulit. Bagus dan complete, semuanya ada. Cuma perlu tahu jenis kulit kita yang macam mana dan what actually we need.
 
*Klairs Rich Moist Soothing Cream
*Midday Blue Sun Lotion
*Midnight Blue Calming Cream
*Illumination Skin Blemish Cream
*Supple Preparation Facial Toner
*Supple Preparation All-over Lotion
*Gentle Black Deep Cleansing Oil
*Rich Moist Soothing Serum
 
Kalau berminat untuk dapatkan semua ni, boleh visit Hermo Malaysia atau IG: @hermomy
 
Dear, Klairs- jenama skincare yang tak perlu diperkenalkan lagi
 
 


Comments

  1. tak pernah try lagi ni. boleh jugak beli if terjah hermo

    ReplyDelete

Post a Comment